Bivoks / bleget

Pris fra
56,29  m/Moms

Cera alba (lat.) - Hvid voks.

Bleget og renset bivoks, 100 % ren. Smeltepunkt ca. 63° C.
Bivoks kan anvendes ved fremstilling af encaustofarver samt stabilisator i oliefarve.
Af bivoks fremstilles forskellige salver til læderpleje ligesom den indgår i mange typer kosmetik.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: