Malakit MATSUBA-ROKUSYOU, nr. 10

Pris fra
402,39  m/Moms

Malakit MATSUBA-ROKUSYOU, nr.10. Pigmentkornstørrelse ca. 27 µ. 

Pigmentet malakit blev brugt i vægmalerier allerede i Antikken.

Malakit MATSUBA-ROKUSYOU, Nr.10 

Kemisk formel: Cu2(CO3)(OH)2
Kemisk beskrivelse: basisk kobbercarbonat
Egnet i: akryl, tempera vandfarve/guache
Lysægthed 8 (på en skala fra 1-8, hvor 8 er bedst).

Malakit er en halvædelsten, som til kunstnerisk brug kan knuses og males. Jo finere pigmentet formales jo lysere blver farven.

Mineralet er opstået som et forvitringsprodukt af det blå azurit. Pigmentet har været kendt  Europa i flere hunderde år.
Tidligere var Sinaihalvøen det vigtigste fundsted for materialet, nu kommer det meste malakit fra Ural eller fra Provinsen Katanga i Staten Kongo.

Pigmentet malakit blev brugt i vægmalerier allerede i Antikken.

Kemisk formel: Cu2(CO3)(OH)2 Kemisk beskrivelse: basisk kobbercarbonat Egnet i: akryl, tempera vandfarve/guache Lysægthed 8 (på en skala fra 1-8, hvor 8 er bedst). Malakit er en halvædelsten, som til kunstnerisk brug kan knuses og males. Jo finere pigmentet formales jo lysere blver farven. Mineralet er opstået som et forvitringsprodukt af det blå azurit. Pigmentet har været kendt Europa i flere hunderde år. Tidligere var Sinaihalvøen det vigtigste fundsted for materialet, nu kommer det meste malakit fra Ural eller fra Provinsen Katanga i Staten Kongo. Pigmentet malakit blev brugt i vægmalerier allerede i Antikken.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: