Carnauba-voks, bleget voks forekommer i forskellige farver og har lidt forskellige egenskaber. Gennem rensning og blegning frembringes en række forskellige produkter. Voksen anvendes hovedsageligt i den kosmetiske og farmaceutiske industri. Voksen tilsættes desuden forskellige produkter indenfor kunstfagene. Voksen kan poleres, hvilket også har været anvendt i skosværter.
Dammar 1A - håndsorteret, bedste kvalitet. læs mere...
Cera alba (lat.) - Hvid voks. læs mere...
Cera flava (lat.) - Gul bivoks læs mere...
Gummi mastiks af bedste kvalitet fra den græske ø Chios. læs mere...
Paraffin 52 - 54º C. læs mere...
Din indkøbskurv er tom!